Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Gewonde bij ongeluk Heinkenszand

Toegevoegd: 15-03-2010, 13.39 uur
Gewonde bij ongeluk Heinkenszand
Door: Maximaal Multimedia
HEINKENSZAND - Bij een ongeval op de kruising van de Drieweg met het Clara's Pad in Heinkenszand is vanochtend rond 09.30 uur een vrouw gewond geraakt.


Een 31-jarige vrouw uit Heinkenszand verleende op dit kruispunt geen voorrang aan een 51-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele. Bij de aanrijding liep de 51-jarige vrouw een pijnlijke nek op. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Na onderzoek kon zij weer naar huis. De 31-jarige bestuurster kwam met de schrik vrij.

De beide voertuigen raakten beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Heinkenzand (15-3-2010 om 19:15)
Het wordt eens tijd om deze gevaarlijke kruising onderhande te nemen ik moet er ook elke dag oversteken. je moet naar 3 kanten kijken! rotonde mischien een oplossing?!! hoeveel ongeluken hier al niet gebeurt zijn!
Rjm (15-3-2010 om 13:57)
Gek hé met zo'n situatie????
Piet Polletiek (15-3-2010 om 13:53)
Er rijden nog steeds te veel mensen zonder lichten aan ook overdag en vooral tijdens de schemerperiodes. ZORG DAT U GEZIEN WORDT!!!!!!
Cookie-instellingen beheren