Weerbericht:
Veel bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

CV ketel en gereedschap gestolen

Toegevoegd: 18-03-2010, 12.40 uur
Door: Roland de Jong
GEERSDIJK - In de nacht van dinsdag op woensdag is uit een in aanbouw zijnd appartementencomplex in Geersdijk een grote C.V.-ketel weggenomen.


Deze ketel heeft te veel capaciteit voor een gewone woning. Verder is een container opengebroken en is daaruit gereedschap weggenomen.

De waarde van de gestolen goederen is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (21-3-2010 om 10:33)
Hallo, "reactie op arie": De inbraak golf is al sinds 2009 op NB. In colijnsplaat plegen ze inbraken als je even naar de super bent. Er schijnt hier zelfs al een man te zijn gezien (overdag) die met en soort van gereedschap koffertje een huis binnen ging en daar zijn toen spullen weg genomen.
Zoop (18-3-2010 om 17:12)
Die ketel is al bij de verre oosterburen die zo ongeveer nog als enige in de bouw werken omdat ze het bijna gratis moeten doen. Ach, ze willen ook bonus...
Arie (18-3-2010 om 17:08)
Onlangs is er in Kamperland ingebroken, nu in Geersdijk, lijkt er op dat Noord Beveland aan het begin staat van een nieuwe inbraakgolf. Maar waarschijnlijk zijn het mensen geweest die wisten dat die ketel daar stond, die neem je niet zo maar even mee..
Cookie-instellingen beheren