Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer Oostkapelle blust zolderbrand Rijnburgseweg

Toegevoegd: 07-02-2005, 11.33 uur
Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

OOSTKAPELLE - Een woning aan de Rijnburgseweg in Oostkapelle heeft maandagmorgen forse schade opgelopen na een zolderbrand.

Rond 8.50 uur ontstond de brand en werd gelijk de brandweer ingeschakeld. Deze rukte uit met de tankautospuit 4642 en een Officier van Dienst 4695. De Oostkapelse brandweerlieden hebben de brand met één straal hoge druk geblust en vroegen tevens assistentie van een ladderwagen 4550 om de brand vanaf het dak te bereiken.

Door het snelle ingrijpen van de brandweer is uitbereiding van de brand voorkomen, wel liep de woning forse schade op. Stichting Salvage is ingeschakeld om de schade te bekijken.

Bij de brand raakte niemand gewond, hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren