Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer en duikers ingezet voor ongeval Grijpskerke

Toegevoegd: 05-02-2005, 22.00 uur
Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

GRIJPSKERKE - Zaterdagavond om 20.18 uur is de brandweer met groot materieel uitgerukt voor een ongeval op de Zandvoortseweg in Grijpskerke.

Ter hoogte van de Buttingseweg raakte een bestuurder door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam in de sloot terecht. Omdat niet duidelijk was of er water in de sloot stond en of er nog iemand in het voertuig zat werd er door de Gemeenschappelijke Meldkamer Zeeland (GMZ) een water ongeval gealarmeerd.

De brandweer rukte uit met de tankautospuit 4631, de duikers 4580 en een Officier van Dient 4695. Tevens is een ambulance ingezet voor dit ongeval. Of de inzittende van de auto gewond is geraakt is niet bekend, bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft het voertuig afgevoerd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren