Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten rukken uit naar te water geraakte auto

Toegevoegd: 06-02-2005, 11.43 uur
Door: Roland de Jong & Adryan Lamper [HVZeeland.nl]
KAPELLE - De brandweer en ambulancedienst zijn vannacht uitgerukt voor een melding dat in een sloot langs de "Weg langs de Zeedijk" in Kapelle een auto in een sloot lag.

Om acht minuten voor half twee werden de ambulances 7302 en 7304 vanuit Goes richting de opgegeven locatie gestuurd. De eerste melding betrof dat een personenauto op zijn kop in een sloot lag. Omdat de centralisten van de alarmcentrale het zekere voor het onzekere wilden nemen, alarmeerden zij omstreeks zes voor half twee ook de duikers van het Goese brandweerkorps.

Rond vier voor half twee alarmeerden de centralisten ook de tankautospuit 4734 uit 's-Gravenpolder. De eerste ambulance was omstreeks half twee ter plaatse bij de ongevalslocatie. De duikers volgden rond 01:38 uur met de duikwagen 4784. Binnen enkele minuten was ook de tankautospuit ter plaatse en al snel gaf de bevelvoerder van dit voertuig het sein "klein ongeval".

Bij het voertuig werd niemand aangetroffen. Om er zeker van te zijn dat er niemand in het water lag, hebben de Goese brandweerduikers de sloot doorzocht, deze zoektocht had geen resultaat. De politie zal aan de hand van het kenteken op het voertuig proberen de eigenaar te achterhalen.

De Officier Van Dienst is ook ter plaatse geweest maar kon al snel weer de plaats van het incident verlaten. De duikwagen en de ambulances keerden rond tien voor twee weer terug naar de uitrukposten. De brandweer van 's-Gravenpolder is ter plaatse gebleven om de ongevalslocatie van extra licht te voorzien. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto geborgen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren