Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Man betrapt tijdens vernielen auto's

Toegevoegd: 28-03-2010, 18.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.10 uur is een 18-jarige man uit Breda, aan de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen, aangehouden wegens vernieling.


De man had bij verschillende auto's die aan de Nieuwe Vlissingseweg geparkeerd stonden de buitenspiegels omgeduwd / vernield.

Door de eigenaar van één van de auto's is de man op heterdaad betrapt. Tegen de 18-jarige man is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (29-3-2010 om 18:11)
Roy Matthijs Ben jij soms ook zo'n minkukel die niet met zijn tengels van andermans eigendom af kan blijven ?
Pieter (29-3-2010 om 16:47)
Roy Matthijs heeft duidelijk zelf geen auto (waar snachts vernielingen aan zijn gepleegd) anders zou hij niet zo dom reageren. bij mij ook al meerdere malen spiegels AFGETRAPT! dus niet omgeklapt! en over de kosten? politie bekeurd je gewoon als je zonder spiegels rijdt hoor, dus dubbelop!
Ikke (29-3-2010 om 16:33)
@roy matthijs jij woont zeker niet aan de nieuwe vlissingse weg. wat een vreemde reactie zeg.
Richard (29-3-2010 om 16:32)
Je moest eens weten wat een spiegel kost dan laat je het wel uit je hoofd gemiddeld kost dit toch gauw €200,-- ex montage dus je moet natuurlijk niet zeggen ach wat kost zo'n spiegel nou!!!! laat hem maar eens betalen dan laat hij het wel de volgende keer
Wout (29-3-2010 om 14:14)
@Roy, Ik mag alleen maar hopen dat jouw reactie misplaatst grappig bedoeld is. Mocht dit niet zo zijn dan wordt het tijd dat je leert wat wel en wat niet mag.
Vlinder (29-3-2010 om 13:13)
@Roy: laten lopen? Ongelooflijk! Dus ik mag een nieuwe spiegel betalen omdat een dronken vent het in zijn hoofd haalt mijn auto te beschadigen. En moet ik dat normaal vinden en accepteren? Reageer je ook zo als ze jouw spullen vernielen? Ik vind het een vreemde reactie dat je dit gedrag goedkeurt.
Cookie-instellingen beheren