Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km
61

Scholieren Krabbendijke gooien vuurwerk naar politie

Toegevoegd: 23-04-2024, 11.50 uur
Scholieren Krabbendijke gooien vuurwerk naar politie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE – Enkele leerlingen van een school in Krabbendijke hebben dinsdagmorgen eieren en vuurwerk naar de politie gegooid. Er worden maatregelen getroffen tegen de betrokken leerlingen.


102

De leerlingen misdroegen zich vanmorgen nog even vlak voor hun vakantie. De jongeren gooiden met een Cobra6 en eieren richting de politie. Ook werd er een dienstauto besmeurd.

De politie laat op X weten dat de school maatregelen neemt tegen de betrokken leerlingen.

73

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sportvisser (24-4-2024 om 13:24)
Zelfde als bij oudjaar. Een dag voor oudjaar dan, want oudjaar was op zondag... Op zaterdag ochtend 30 december om 6 uur op brommertjes rijden zonder uitlaat en iedereen wakker maken. De rest van de 30 december alles naar de kloten helpen en brandweer en politie bekogelen. En op zondag 31 december, oudejaarsdag, niet buiten komen en in de kerk gaan bedenken wat je na 24.00 uur weer kappot ga maken. Stelletje stoere jongens walgelijk bah
bram goeree (24-4-2024 om 13:04)
de politie laat weten dat de school maatregelen treft .wat een lachertje .en wat gaat de politie hier zelf een doen of word het weer een mag niet gesprek .daar hebben zulke aso's helemaal geen respect voor .een flinke bekeuring gaat misschien helpen dan een gesprek
Vlissinger (24-4-2024 om 12:13)
De jeugd in de dorpen is tegenwoordig nog erger dan in de steden.
Chiel (23-4-2024 om 23:18)
Dat wordt deze zondag geen 3x maar 6x naar kerk
Jac (23-4-2024 om 20:40)
@Juanes: wat een onzin, in mijn jeugd gingen we vuurtje stoken op het strand, stouter dan dat was er bij ons niet. Het enigste wat wel eens echt fout ging in de buurt was een bal door een ruit als we aan het voetballen waren. Eieren en vuurwerk gooien naar wie of wat dan ook, hoe haal je het in je kop. Maar aan een aantal reacties te zien...... we wennen blijkbaar aan alles. Ik vind het aso gedrag, moeten we niet tolereren.
B van goethem (23-4-2024 om 19:58)
Deze figuren flink aanpakken. Laat ze merken dat ze niet alleen rechten hebben, maar ook plichten. Laat ze drie maand hun zakgeld inleveren, dan voelen ze wel wat ze hebben mispeuterd.
Cookie-instellingen beheren