Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scholieren Krabbendijke gooien vuurwerk naar politie

Toegevoegd: 23-04-2024, 11.50 uur
Scholieren Krabbendijke gooien vuurwerk naar politie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE – Enkele leerlingen van een school in Krabbendijke hebben dinsdagmorgen eieren en vuurwerk naar de politie gegooid. Er worden maatregelen getroffen tegen de betrokken leerlingen.


De leerlingen misdroegen zich vanmorgen nog even vlak voor hun vakantie. De jongeren gooiden met een Cobra6 en eieren richting de politie. Ook werd er een dienstauto besmeurd.

De politie laat op X weten dat de school maatregelen neemt tegen de betrokken leerlingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sportvisser (23-4-2024 om 19:27)
En zaterdag avond voor 12 uur weer scheinheilig thuis en zondag weer naast papa en mama in de kerk?? Idioten
Ad Jonkers (23-4-2024 om 18:01)
@Rick van de ende; u vind dit lol? Zoek een plaatsje bij Emergis!
Richard (23-4-2024 om 17:51)
Klopt iedereen is jong geweest en heeft wel eens iets gedaan wat niet mocht.. Maar om een cobra6 naar mens of dier te gooien kan echt niet, die moet je keihard straffen.. En voor de mensen die de lol er wel van in zien als je een cobra6 gooit, hoop voor diegene dat er in de toekomst een cobra6 vlak naast hun afgaat..
Ja-Ja (23-4-2024 om 16:45)
Op OPN zien ze ook wat er in de "Vrije "wereld gebeurt. Midden op een autoweg zitten mag ook. Overal usa /israel bommen mag ook.En CIA bemoeinissen. Nederland word ook steeds oorlog zuchtiger. De jeugd word zo groot gebracht. De jeugd mag geen jeugd meer zijn door mobieltje en andere onzin.Zed moeten mee doen. Als 78 jarige heb ik gewoon een jeugd gehad. Hopelijk komt die tijd weer terug.Ook was het ook niet alles.Veel armoe aan de onderkant van de hard werkende NEDERLANDSE bevolking Mijn leeftijd genoten snappen me wel.
Tor (23-4-2024 om 16:38)
Pappen en nathouden. In de jaren zestig werd bij dit soort gelegenheden de lange wapenstok gehanteerd en werd er door de dienders lustig op los gehakt. Het was dan ook meestal zo afgelopen. En thuis kreeg je van je vader nog een paar trappen na. Nu niet meer. De politie is zijn gezag volledig kwijt. De ouders interesseert het niet meer wat het gespuis uitvoert. Werken vaak allebei, om in dit "prachtige land" van Rutte het hoofd boven water te kunnen houden. De jongeren aanhouden en vervolgen. Vervolgens een strafregister opstellen dat deze malloten hun hele leven blijft achtervolgen. En de ouders ontbieden op het politiebureau voor een indringend gesprek. De schoolleiding dient vervolgens de jongelui te verwijderen van school.
Rick van de ende (23-4-2024 om 15:47)
Mannen fijne vakantie en geniet er van alle mensen die hier de lol niet van inzien zijn niet jong geweest
Cookie-instellingen beheren