Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden voor vernieling op nieuwjaarsdag

Toegevoegd: 05-05-2024, 13.54 uur
Man aangehouden voor vernieling op nieuwjaarsdag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Ayala Telehala

HULST - Ruim vijf maanden nadat een verdachte op nieuwjaarsdag 2024 in Hulst een vuilnisbak heeft vernield met zwaar vuurwerk, is hij aangehouden. De man zal de gemaakte schade moeten vergoeden.

Na het bekijken van camerabeelden van destijds zagen agenten dat een man een gemeentelijke vuilnisbak vernielde middels zwaar vuurwerk. Dit gebeurde rond 01.00 uur op het Cornelis de Vosplein. De 24-jarige man werd herkend door politieagenten en vanaf dat moment stond de man gesignaleerd.

Vannacht rond 03.00 uur kon de man, woonachtig in België, eindelijk worden ingerekend. Dat gebeurde in de Minderbroedersstraat in Hulst. Hij is voor verhoor en eventueel verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren