Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongewenste bijrijder mishandelt bestuurder Vlissingen

Toegevoegd: 02-05-2024, 11.56 uur
Ongewenste bijrijder mishandelt bestuurder Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN- Een 43-jarige man uit Vlissingen is woensdagavond aangehouden. Hij zou een auto zijn binnengedrongen en de bestuurder hebben mishandeld.

De bestuurder reed rond 21.35 uur op de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Op de rotonde liep een man, volgens de politie duidelijk onvast ter been. De man ging voor de auto staan zodat de bestuurder moest stoppen. De man stapte vervolgens via de berijderskant in en dwong de automobilist verder te rijden. Het lukte de bestuurder om op de Industrieweg te stoppen en uit te stappen. Ook de ongewenste bijrijder stapte uit en heeft de man meerdere malen tegen zijn hoofd geslagen. Het slachtoffer heeft hierdoor letsel aan zijn gebit.

De gewaarschuwde agenten treffen de verdachte op de Paul Krugerstraat waar hij zich verzette bij zijn arrestatie. De blaastest gaf aan dat  hij onder invloed van alcohol was. Later bleek dat hij op de Industrieweg meerdere deuken in een geparkeerde auto heeft getrapt. Hij zit vast voor verhoor.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuinman (3-5-2024 om 09:37)
Laat die zatlap maar een paar maandjes zitten en dan berechten. En zwaar laten betalen ook smartengeld aan het slachtoffer. Wat een eikel zeg. Op zulke idioten zitten we niet te wachten. Hopelijk heeft hij geen kinderen.
Lies (2-5-2024 om 20:56)
De maatschappij is echt ziek en zelfs in Zeeland het mooie zeeland verziekt. Ik kijk echt niet toe als iemand aan me auto.zit. zo 1 moet echt de schade betalen.
Mijn mening (2-5-2024 om 18:18)
Halve gare, in een pure gooien en vergeten
anon (2-5-2024 om 17:59)
Kunnen we gewoon niet weer terug naar de middeleeuwen en zo'n joker stenigen op het dorpsplein?
Peter (2-5-2024 om 13:01)
Eerst schade laten betalen alvorens vrij te laten en te veroordelen. Ervaring leert dat gedupeerde anders kunnen fluiten naar hun centen en compensatie. Zo niet gewoon vast houden. Dan regelt hij maar wat. En zo kan hij dan wel eens heel lang zitten en is het gelazer snel afgelopen. Even de regels omdraaien.
Jac (2-5-2024 om 12:08)
Naaktrijder in de trein, slapen op een kruispunt en nu ongewenste bijrijder.... En de week is nog niet eens voorbij. De maatschappij word gekker en gekker. Echt lekker relaxed is het ook in Zeeland niet meer.
Cookie-instellingen beheren