Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruiten en voordeur beschadigd door knal in woning Vlissingen

Toegevoegd: 10-05-2024, 14.06 uur
Ruiten en voordeur beschadigd door knal in woning Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De politie is een onderzoek gestart nadat er woensdagnacht mogelijk vuurwerk door de brievenbus van een woning aan de Scheldestraat is gegooid. De woning raakte beschadigd.

Buurtbewoners hoorden rond 03.30 uur die nacht een harde knal. Later op de dag bleek dat een paar ruiten kapot zijn en de voordeur van de woning beschadigd is. De politie acht het mogelijk dat er vuurwerk door de brievenbus is gegooid. De bewoner was op dat moment niet thuis. De politie doet verder onderzoek.

Is u iets verdachts opgevallen of heeft u iemand bij de woning gezien? Laat het de politie weten via 0900-8844.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vliss (10-5-2024 om 20:16)
@Ad.... Dat soort vuurwerk is al verboden.... En wat heeft dat verbod verholpen nu? Ja...... Helemaal niets... Zelden dat mensen vermoord worden op straat ondanks het verboden is.... Srry... Maar dat nog naive mensen zoals u bestaan is een wonder....
Ad Jonkers (10-5-2024 om 16:03)
Slechts 1 radicale oplossing; vuurwerk compleet verbieden. Het zijn altijd dezelfde idioten die dit soort wangedrag vertonen.
Cookie-instellingen beheren