Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Harde wind tilt trampoline op

Toegevoegd: 01-04-2010, 12.31 uur
De brandweer werd opgeroepen om de trampoline weg te halen.
De brandweer werd opgeroepen om de trampoline weg te halen.
© Foto: Lennard van der Kuijl
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De vrijwillige brandweer van Koudekerke is woensdagmiddag ingezet nadat door de harde wind een trampoline was weggewaaid.


De brandweer kreeg even voor één uur de melding dat op de Boomgaard een trampoline lag. Men rukte uit met de tankautospuit 4643 en heeft ter plekke de trampoline, die midden op straat lag, opgeruimd.
 
Of de trampoline ook schade heeft veroorzaakt is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tina Albers (1-4-2010 om 18:39)
Wie ervoor opdraait? Niet de topicstartster die waarschijnlijk hiervoor gebeld heeft anders had ze dat zeker niet gedaan. Dan had ze wel twee keer nagedacht voordat ze de hoorn van de haak had gepakt en ff met de buurman dat ding zelf ff weg gezet.
Anja (1-4-2010 om 17:52)
Ik hoop maar dat het een 1 april grap is want dat daar een brandweer voor moet uitrukken is wel heel erg. Is een heel duur grapje en wie draait er weer voor op????
Fourty9 (1-4-2010 om 17:02)
Duur ritje. 5 brandweerlieden en brandweerauto voor een simpele trampoline. Neem aan dat de kosten worden verhaald op de eigenaar.
Tina Albers (1-4-2010 om 16:39)
Moet daar de brandweer voor uitrukken?????/ Daar zak nu echt mijn broek van af hoor, konden omwonenende mensen die trampoline niet even aan de kant trekken? Overal moet bezuinigd worden maar hier moet de brandweer voor uitrukken hihi is natuurlijk een 1 aprilgrap
Peter (1-4-2010 om 16:02)
Het is toch te gek voor woorden dat voor zo iets de brandweer moet uitrukken. Kunnen mensen tegenwoordig zelf niets meer opruimen. Pak zo'n ding met twee man op el zet hem terug waar het vandaag komt. Ik neem aan dat het geen twee straten verder zal zijn.
Jolanda Crielaard (1-4-2010 om 13:45)
Hierbij bedank ik de brandweer van koudekerke met hun snelle hulp en wat betreft de schade bleef bij een paar bloempotten & planten. De kerstboom die in mn tuin staat was het eindpunt van de trampoline.
Cookie-instellingen beheren