Weerbericht:
Perioden met zon, vanavond kans op een bui
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Vier gewonden bij ongeluk N61 Biervliet

Toegevoegd: 24-04-2010, 18.14 uur - Update: 25-04-2010, 09.53 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Bij een verkeersongeval op de Middenweg (N61) nabij Biervliet zijn vanmiddag vier personen gewond geraakt. Dat meldt de politie.
 
Een auto met drie inzittenden, bestuurd door een 47-jarige man uit de gemeente Terneuzen, kwam rond 16.30 uur uit de Oostzeedijk gereden en wilde rechtdoor de Spuikomweg inrijden. De bestuurder zag daarbij een auto over het hoofd die over de N61 reed vanuit de richting van Biervliet.


De auto's kwamen daarbij met elkaar in botsing. De auto die vanuit de Oostzeedijk reed, kwam hierbij door de botsing op zijn kop in de berm te liggen. In deze auto zaten in totaal dus drie personen. Twee daarvan, waaronder de bestuurder, moesten voor behandeling naar de huisartsenpost en konden daarna naar huis. De derde inzittende is met rugletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De 18-jarige bestuurder van de andere auto, een lesauto, moest ook voor behandeling naar de huisartsenpost. Ook hij kon daarna naar huis. Zijn passagier kwam met de schrik vrij. Er was sprake van een beknelling. Brandweerploegen uit Biervliet en Hoek werden opgeroepen om de slachtoffers te bevrijden. De beide auto's liepen forse schade op.

De politie heeft ter plekke lange tijd onderzoek gedaan. De N61 was daarom tussen Hoek en Biervliet volledig gestremd tot ongeveer 19.00 uur.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thomas (2-5-2010 om 14:01)
Ik ben ht geheel met Matthias eens, dit is een duidelijk geval van slechte anticipatie.
Ton (1-5-2010 om 16:21)
Fijn dat Matthijs erbij was, dan kan hij meteen een getuigenverklaring afleggen. Of is het een aanname die nergens op gebasseerd is? Eén van de inzittenden uit deze auto's.
Matthijs (25-4-2010 om 12:35)
Wederom een ongeluk dat weer eens niets te maken heeft met snelheid maar zoals altijd wel met niet opletten of ongeduld (ik smijt hem er wel ff voor). De flitspaal daarzo kon het ongeluk niet voorkomen. Een veiliger verkeer begint bij uit je doppen kijken.
MV (24-4-2010 om 19:08)
Gelukkig dat het allemaal nog zo goed is afgelopen! Sterkte, alle 4!
Cookie-instellingen beheren