Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, maandag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Met de schrik vrij na uitwijkmanoeuvre op A58

Toegevoegd: 25-04-2010, 17.23 uur
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Op de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland is zaterdag omstreeks 20.00 uur een auto tegen de vangrail gereden. De twee inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij.


De bestuurster van de auto, een 26-jarige vrouw uit 's Hertogenbosch, verklaarde dat zij schrok van 'iets' dat ze de weg op zag schieten. Ze maakte een uitwijkmanoeuvre waardoor ze de macht over het stuur verloor en tegen de vangrail botste.

Zijzelf en een 23-jarige vrouw uit de gemeente Veere die naast haar zat, kwamen met de schrik vrij. De auto raakte rondom beschadigd en moest worden weggesleept. Rijkswaterstaat werd ingeschakeld om het wegdek te reinigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (26-4-2010 om 09:15)
@Johan: Helaas is het bewust over iets heen rijden niet een eigenschap van de mens. Automatisch reageer je op dit soort gevaar, je weet namelijk niet wat het is, banden kunnen klappen door over een hard/scherp voorwerp heen te rijden. Dat dit vaak resulteert in dit soort ongevallen is een feit
Condor (26-4-2010 om 08:09)
"Johan", ik zie niets over medeweggebruikers? Is dit niet een beetje heel erg voorbarig? Beter een dooie kat dan een uitwijkmanouvre? Hoe dom kun je zijn, meestal is het beter te corrigeren dan blind door te gaan, tenminste, dat lijkt mij.
Johan (25-4-2010 om 22:04)
En dat is nu precies de reden waarom je vrijwel altijd beter over iets heen kunt rijden dan ongecontroleerd aan je stuur gaan rukken. Een dode kat of vogel is nog altijd beter dan lichamelijk letsel. Ook breng je je medeweggebruikers onnodig in gevaar.