Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer Kapelle blust binnenbrand aan Kreekweg

Toegevoegd: 20-02-2005, 23.24 uur
Door: Rini Willemse en Roland de Jong [HVZeeland.nl]

KAPELLE - De brandweer van Kapelle is vrijdag rond vijf uu uitgerukt voor een binnenbrand aan de Kreekweg in Kapelle.

In één van de centrales die verantwoordelijk is voor de stroomvoorziening van kassencomplex Seasun was voor een forse olielekkage brand ontstaan. De olie stroomde tegen hete delen van de motor van de centrale en hierdoor vloog de olie in brand.

Het aanwezige personeel is direct begonnen met een eerste bluspoging: met diverse draagbare brandblussers en een 20 KG Co2-wagen is nog geprobeerd te blussen, maar dit had niet het gewenste resultaat.

Zodoende moest de brandweer van Kapelle uitrukken met de tankautospuit 4742, evenals de Officier Van Dienst 4795 en de Hoofd Officier Van Dienst. De brandweer heeft de brand door middel van één straal hoge druk met schuim geblust.

Binnen enkele minuten was de brand volledig gedoofd, daarna heeft de brandweer nageblust.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren