Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Gewonden bij ongeval op Buitenhaven in Terneuzen

Toegevoegd: 23-02-2005, 21.28 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Dinsdagmiddag rond 16.37 uur heeft op de Buitenhaven in Terneuzen een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij twee personen gewond zijn geraakt.

Een 26-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen reed over de Buitenhaven. Hij merkte te laat dat er een 45-jarige automobilist uit Terneuzen stond te wachten om linksaf te slaan. De 26-jarige reed achterop de auto van de 45-jarige man die hierdoor naar voren schoot en tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam.

De 26-jarige man knalde met zijn hoofd tegen de voorruit van zijn auto en liep hierdoor een hoofdwond op. De 45-jarige man klaagde over pijn in zijn nek en hoofd en is, door een ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide auto’s raakten beschadigd door de aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren