Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Politie zoekt getuigen van vechtpartij in Terneuzen

Toegevoegd: 22-02-2005, 07.51 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar eventuele getuigen van een vechtpartij in Terneuzen waarbij een 37-jarige Terneuzenaar werd mishandeld door meerdere personen.

De vechtpartij vond zondagavond rond 20.00 uur plaats op het Huizingaplein. De Terneuzenaar werd hierbij zodanig mishandeld dat hij met spoed naar een ziekenhuis moest worden overgebracht. Hij werd direct geopereerd en is nu buiten levensgevaar.

In verband met de vechtpartij is zondagavond rond 22.30 uur al een 23-jarige Terneuzenaar in zijn woning aangehouden. Omdat de toedracht van de vechtpartij niet duidelijk is en uit buurtonderzoek is gebleken dat er bij de vechtpartij vermoedelijk meerdere personen waren betrokken, is de politie op zoek naar eventuele getuigen.

Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Terneuzen of via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren