Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Ongeval met beknelling IJzendijke

Toegevoegd: 19-05-2010, 17.38 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - Bij een ongeluk in IJzendijke is woensdag iemand flink bekneld komen te zitten. De brandweer heeft de gewonde bevrijd.
 
De 66-jarige bestuurder van een personenauto rond 16.15 uur in een sloot nabij de kruising Driesprongweg-Isabellaweg (N680). De man uit Sas van Gent reed over de Isabellaweg richting Philippine toen hij nabij de kruising de macht over het stuur verloor.
 
De brandweer zette twee voertuigen in. De auto werd bij aankomst direct met een staalkabel verbonden aan één van de brandweerwagens. Met speciaal materieel kon de auto, die ongeveer rechtstandig in de sloot tot stilstand was gekomen, worden gestabiliseerd.
 
Hierna kon begonnen worden met het bevrijden van de inzittende, die diverse verwondingen had opgelopen. Het duurde ongeveer een uur voordat het slachtoffer uit de auto kon worden gehaald. De gewonde werd na een korte medische check op een wervelplank gelegd. Ook kreeg de automobilist een nekkraag om. Korte tijd later kon het slachtoffer met een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen worden gebracht.
 
De auto raakte bij het ongeval total loss. Door het ongeluk is de weg ter plaatse enige uren afgesloten geweest. De politie zorgde voor een omleiding. De toedracht van het ongeval wordt nog nader onderzocht. Over de exacte toestand van het slachtoffer is nog niets bekend.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gijs (19-5-2010 om 18:05)
Waarom wordt telkens de 5633 opgeropen terwijl de 5533 wel weg is en ook de blusgroep ijzendijke wordt op geropen kan iemand mij dat uitleggen
Cookie-instellingen beheren