Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw drukte door recreanten

Toegevoegd: 24-05-2010, 17.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Ook vandaag zijn er weer files ontstaan als gevolg van vakantie- en recreatieverkeer. Dat melden de Verkeersinformatiedienst en de politie.


Rond 17.15 uur stonden er op de doorgaande wegen in onze provincie weer de nodige files. Op de A58 stond tussen knooppunt De Poel en de Vlaketunnel was sprake van 10 kilometer langzaam rijdend verkeer. Op de N255 tussen Vrouwenpolder en Kats stond ook een file. Hierdoor was er sprake van een vertraging van ongeveer 7 minuten.

Ook op de N256 tussen de aansluiting van de N255 naar Kortgene en de A256 (afrit Goes) was sprake van files. Hier was de vertraging ongeveer 14 minuten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erwin (24-5-2010 om 20:53)
@arie: eens! en als je er dan iets van aangeeft een grote mond terug krijgen "jullie willen wel onze centjes!!". Zomer in Zeeland, leuk hoor, maar zo nu en dan flink afzien met het hopeloze verkeersgedrag.
Taxi (24-5-2010 om 18:53)
@arie wat heb jij een hoop flauwekul te verkondigen zeg en niet alleen bij dit berichtje volgens mij mag je eerst eens naar je eigen kijken eer je commentaar over een ander geeft en ja helaas de files zijn er weer maar 1 geluk als inwoners van zeeland weet je dat ze op vr.dag komen en op z.dag weg
Marie (24-5-2010 om 18:26)
Nee niet raar,daar word je gapend van,van mensen die ongeduldig zijn en zich proberen tussen te wurmen omdat ze denken sneller kunnen zijn,terwijl dat niks helpt,onnodig gauw toeteren en knipperen omdatmen denkt beter te weten,ga ik alleen maar langzamer rijden,klein beetje respect arie.
Arie (24-5-2010 om 18:00)
Ik heb het weer gemerkt vandaag. Maar niet alleen de files, ook het zinloos ge-teut op de weg, erg veel lui op de weg met een groot gapend gat voor zich en dan 60 rijdend waar 80 of 100 mag al dan niet slingerend en het dan raar vinden als je dan signalen geeft middels de claxon of knipperlicht..
Cookie-instellingen beheren