Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens leggen stenen op spoor

Toegevoegd: 14-06-2010, 13.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zondag rond 20.00 uur hebben twee jongens stenen, ijzer en glas op het spoor gelegd nabij de Erasmuswijk in Middelburg.
 
Toen de politie na de melding dat er jongens stenen op het spoor hadden gelegd ter plekke een kijkje ging nemen trof zij alleen twee jongensfietsen aan. Een oplettende machinist overhandigde de politie een gsm die hij eerder had gevonden naast het spoor ter hoogte van de plek waar de jongens stenen op het spoor hadden gelegd.


Aan de hand van de gsm traceerde de politie de ouders van de jongens, 12 en 13 jaar oud en afkomstig uit Middelburg. Met de ouders is afgesproken met de jongens naar het politiebureau te komen.
 
Daar kregen beide jongens een reprimande en is hun gewezen op de overlast en het gevaar van hun daden. De ouders zouden zorgen voor een passende straf voor hun zonen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renk (14-6-2010 om 20:44)
Er wordt nu net gedaan of die jongens al crimineel zijn. Domme kattekwaad uithalen hebben we toch allemaal wel eens gedaan? Of niet? Ik wel hoor. Stenen (geen hele grote hoor) op het spoor, of een stuiver. Die werd net zo groot als een gulden.
Bella (14-6-2010 om 17:52)
Jullie weten elf natuurlijk precies wat jullie kinderen ( als jullie die al hebben....) uitspoken op ieder moment van de dag.... illussie!!! Kinderen vertellen nl. niet alles, zeker niet als iets spannend of gevaarlijk is....!!!
Son (14-6-2010 om 17:32)
Goh Petra. Ken jij die ouders dan?
Jans (14-6-2010 om 16:49)
Ouders die een straf moeten geven????? Geloof je het zelf?! Hier moet de politie harder optreden of neem ze mee naar een revalidatiecentrum waar slachtoffers liggen van ongelukken etc. Misschien dat ze daar van schrikken.
Petra (14-6-2010 om 16:16)
Niet genoeg van de ouders,foei.......niet meer doen,dat is alles wat ouders mischien zeggen.
Vaisonne (14-6-2010 om 14:37)
Dit is wel heel erg coulant van de politie!! Ze hebben toch de leeftijd dat ze weten dat dit gevaarlijk is?
Cookie-instellingen beheren