Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Twee gewonden bij ongeval Poortvliet

Toegevoegd: 29-06-2010, 00.32 uur
Het ongeval op de Kadijk in Poortvliet
Het ongeval op de Kadijk in Poortvliet
© Foto: Jarco Hage
Door: Manfred Berrevoets
POORTVLIET - Op de Kadijk in Poortvliet vond maandag omstreeks 19.00 uur een verkeersongeval plaats.

Een 20-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen wilde voor zover nu bekend vanuit de Schapenweg de kruising met de Kadijk oversteken en de Tichelaarsweg inrijden. Vanuit de richting van de Postweg kwam over de Kadijk een 48-jarige vrouw uit dezelfde gemeente aangereden.


Vermoedelijk heeft de 20-jarige vrouw de andere auto niet opgemerkt en is ze zo de kruising opgereden. Daar werd ze vol geraakt door de auto van van de 48-jarige vrouw. De auto van de 20-jarige vrouw vloog door de aanrijding achterstevoren en op de rechtzijkant over de droogstaande sloot en kwam gedeeltelijk in de tuin van een woning aan de Kadijk terecht
 
De auto van de andere vrouw draaide een kwartslag en kwam met de achterzijde in de droogstaande sloot terecht. Beide bestuursters konden op eigen kracht uit hun auto komen. Ze zijn ter observatie met de ambulance meegenomen naar ziekenhuis Lievensberg te Bergen op Zoom.

Beide voertuigen zijn vermoedelijk total loss.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren