Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (8) aangereden door auto

Toegevoegd: 06-08-2010, 22.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERHOLE - Vrijdag is omstreeks 16.30 uur een 8-jarig meisje aangereden door een auto omdat zij plotseling overstak.


Het meisje fietste op het voetpad langs de Hulsterweg. Een auto, bestuurd door een 18-jarige automobilist uit Sint Jansteen, reed op de Hulsterweg toen het meisje op de fiets plots overstak.
 
De automobilist probeerde het meisje nog te ontwijken en remde hard, maar kon een aanrijding niet voorkomen. Het meisje is met vermoedelijk een armbreuk door een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen overgebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Riet (8-8-2010 om 06:56)
Ik vind het voor beiden zonde, de chauffeur hoop ik neit dat hij/zij gelijk zijn rijbewijs wordt afgenomen.....tegenwoordig zie je vaak, vroeger trouwens ook al, dat ouders voor kinderen fietsen zonder ze in de gaten te houden, dom dom dom.....maar wie ben ik? Om daarover te oordelen. Sterkte meisje
Vlissinger (8-8-2010 om 01:47)
@ hennie: je heb overal zooooveel commentaar op maar er komt niks zinnigs uit jouw woorden. De automobilist valt niks te verwijten of ie nou 18 is of 50, niemand had dat kunnen voorkomen!!!! sterkte aan de bestuurder en het meisje.
Jos (7-8-2010 om 23:54)
Volledig eens met de reactie van Pink. Een betere begeleiding van ouders kan veel ongelukken voorkomen. De automobilist krijgt tegenwoordig overal de schuld van.
Fietser (7-8-2010 om 22:39)
Als kinderen fietsen moet je altijd op je hoede zijn. Blijf er desnoods even achter. Trouwens de kom van Terhole is pas aangepast en 30 km is er hard genoeg. Bij kinderen die spelen met een bal, moet je ook op voorbereid zijn dat ie over de weg kan rollen.
Pechvogel (7-8-2010 om 22:12)
Je moet de pech maar hebben dat het meisje plots overstak. Hoop dat ze vlug weer opknapt @Hennie we zijn geen 55+ zoals jij.Nooit geen foutje gemaakt alleen maar commetaar gegeven zeker
Monique (7-8-2010 om 20:39)
Pink je hebt nog heeeeeel veel te leren in je leven!!!
Cookie-instellingen beheren