Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (8) aangereden door auto

Toegevoegd: 06-08-2010, 22.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERHOLE - Vrijdag is omstreeks 16.30 uur een 8-jarig meisje aangereden door een auto omdat zij plotseling overstak.


Het meisje fietste op het voetpad langs de Hulsterweg. Een auto, bestuurd door een 18-jarige automobilist uit Sint Jansteen, reed op de Hulsterweg toen het meisje op de fiets plots overstak.
 
De automobilist probeerde het meisje nog te ontwijken en remde hard, maar kon een aanrijding niet voorkomen. Het meisje is met vermoedelijk een armbreuk door een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen overgebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (7-8-2010 om 20:15)
Waar soms verkeersles al niet goed voor kan zijn! Ook voor die automobilist! Geen chauffeur! Maar ja, dat kan ook niet gezien zijn leeftijd.
Pink (7-8-2010 om 17:14)
Had het kind maar beter begeleid moeten worden door haar ouders... Zonde voor de bestuurder, net rijbewijs gehaald en dan komt en zo'n kind in je pad :(. Ook al was het een kind, je mag NIET fietsen op een voetpad! En oversteken zonder te kijken...
Daan (7-8-2010 om 12:56)
Hoop dat het meisje snel weer opgeknapt is. De automobilist valt in dit geval niets te verwijten, mits deze zich aan de plaatselijk toegestane snelheid hield. Leer je kinderen verkeersregels!!
Romana (7-8-2010 om 06:25)
Sterkte voor het meisje en ook de bestuurder. Een aanrijding hakt er volgens mij altijd diep in, maar zeker als je een beginnend rijder bent..
Cookie-instellingen beheren