Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 37 km

Reeks inbraken Zeeuws Vlaanderen

Toegevoegd: 07-09-2010, 18.30 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de nacht van maandag op dinsdag werd op verschillende locaties in Zeeuws-Vlaanderen ingebroken.


Er werd onder meer een tankstationshop aan de Middenweg in Biervliet bezocht. Men kwam binnen door het vernielen van een deur. Uit de shop werd een onbekende hoeveelheid rookwaar gestolen.

Uit een woning aan de Fahrenheitlaan in Terneuzen werden een paar gsm's, computerapparatuur, persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's weggenomen. Van deze woning werd een ruit vernield, waarna de spullen meegenomen werden.

In de Sportlaan in Axel werd tussen zondagavond en dinsdagochtend ingebroken in het kantoor van een sportaccommodatie. Uit het kantoor werden twee kluizen en een kledinglocker gestolen. Een van de kluizen was leeg en deze is inmiddels teruggevonden. In de andere kluis zaten een paar telefoons.

Wat er in de kledinglocker zat, is niet bekend.

 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (7-9-2010 om 20:17)
De politie had het druk met een bejaarde man oppakken die een paar plantjes had omdat de overheid zo veel van hem steel zijn pensioen kort en zo voort maar inbrekers pakken breng de schatkist niets op he
Cookie-instellingen beheren