Vrouw gewond bij ongeluk Axel

Toegevoegd: 11-10-2010, 12.33 uur

Door: Roland de Jong
AXEL - Zondagmiddag tegen 14.00 uur vond een aanrijding plaats op de Dreischouwen in Axel. Eén persoon raakte gewond.

Een echtpaar uit Axel was aan het fietsen toen zij, uit tegengestelde richting, een scooter aan zagen komen rijden. De man ging voor de vrouw fietsen om de scooter onbelemmerde doorgang te verlenen.

Door onbekende oorzaak kwam de vrouw schuin op het fietspad te rijden en werd zo frontaal aangereden door de bestuurder van de scooter. De vrouw kwam ten val en liep een gebroken pols op. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

De gegevens van de bestuurder van de scooter zijn niet bekend. De vrouw betreft een 63-jarige vrouw uit Axel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (11-10-2010 om 18:06)
Dat fietsers naast elkaar rijden prima,maar dan niet zodanig dat ze het gehele fietspad of anders in bezit nemen.Als anderen willen passeren duurt het vaak lang voordat dit mogelijk is.Ga a.u.b. wat dichter bij elkaar rijden. Gezellig toch!