Autospiegels vernield in Middelburg

Toegevoegd: 31-10-2010, 19.00 uur

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In Middelburg werden in de nacht van zaterdag op zondag van een stuk of vijftien auto's de spiegels vernield.

De auto's stonden geparkeerd in de Bachtensteene, op de Korte Burg, op de Balans en op de Zuidsingel.

In juli dit jaar werden in Middelburg ook al tientallen autospiegels vernield.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erwin (1-11-2010 om 16:56)
Als ze zelf later een auto hebben ook de spiegels er af trappen kijken of ze dat zo fijn vinden,en voor nu de schade laten betalen en een maandje of 6 jeugdgevangenis hopelijk steken ze er dan wat van op. geen geld er na de 6 maanden voor laten werken.
A. (1-11-2010 om 13:22)
Ik zie nogsteeds het nut niet in van het vernielen van andermans goed. Gewoon een keer met een knupppel daar gaan zitten en wanneer ze worden betrapt, deze perso(o)n(en) op dezefde manier behandelen als dat zij doen met bv autospiegels. Lijkt me wel wat. Ze laten trouwens wel een spoor achter...
Ann (1-11-2010 om 12:47)
Niet alleen in juli werden er autospiegels vernield, wij zijn woonachtig op de seisweg en dit komt met grote regelmaat voor,echt belachelijk! en de politie.. tsja die doet niks..
N (1-11-2010 om 10:55)
Niet zo moeilijk om te bedenken wie dit zijn. Ze begonnen in de langeviele met eieren en stenen tegen ruiten te gooien... en zo gaat het de hele week!
Geert (1-11-2010 om 10:24)
Deze "mensen' die dit doen moeten ze eens een aantal uren met een latje uren lang op hun vingers slaan. Hun mobiel gebruiken en dan een dag lang naar China bellen. Misschien komen ze er dan eens achter wat geld betekend en dat je met je fikken van andermans spullen af moet blijven
Nanda (1-11-2010 om 07:00)
Zolang het beleid soft is,en de ouders van tegewoordig zonder verstand kids nemen,blijft het zo.