Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man rijdt tegen boom Stavenisse

Toegevoegd: 21-11-2010, 20.12 uur
De auto liep flinke schade op.
De auto liep flinke schade op.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Roland de Jong
STAVENISSE -  Bij een eenzijdig ongeval op de Oudelandsedijk is zaterdag rond 18.45 uur een 20-jarige man uit de gemeente Tholen gewond geraakt. Hij was met zijn auto tegen een boom gereden.

Toen agenten ter plaatse kwamen, lag de bestuurder al in de ambulance. Hij werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Omdat de 20-jarige man mogelijk onder invloed van alcohol had gereden, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen.


In afwachting van de uitslag hiervan werd zijn rijbewijs ingenomen. De auto raakte bij het ongeval volledig vernield, het motorblok lag enkele tientallen meters verder.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martijn (22-11-2010 om 16:20)
Eej stavenissenaer, ten eerste heb ik niet te veel gedronken en ten tweede is het vos en niet DE vos dus denk ff na voor je zoiets doms op internet zet!!! heb anders het lef om het gewoon tege me te zeggen dus kom maar op met je commentaar of kijk eerst ff naar jezelf
Hadassa (22-11-2010 om 15:00)
Ik wil alleen maar zeggen dat ik het auto-ongeluk heel heel erg vind. Ik wens ook dat alles weer goed komt. Veel sterkte, vr groet
Stavenisse (22-11-2010 om 14:59)
Om aan alle zinloze discussies een eind te maken, gelukkig was het een boom en niet iemand die daar net zn hond uitliep te laten het was ten slotte naast de camping.
Wilbert (22-11-2010 om 14:12)
Maar ga maar lekker verder met die stomme reacties en discussies. Mijn broer leeft nog, daar gaat het toch om met een ongeluk?? Of ga je dan altijd ruzie zoeken over een boom of merk van auto??
Wilbert (22-11-2010 om 14:10)
@ D. D, ik ben het met jou eens. Het is mijn eigen broer die het ongeluk heeft gehad. Als je dan net als vandaag al die stomme reacties leest, dan zit er bij die mensen echt een steekje los.
Kiiki01 (22-11-2010 om 12:17)
Een bestuurder van 20 jr. Een beginnende bestuurder dus en niet in de gaten hebben dat deelnemen aan het verkeer, een serieuze aangelegenheid is! En al helemaal op de Oudelandsedijk. Hoe ik dat weet? Heb er jaren met groot materieel langs- en over gereden en weet dus precies waarover ik het heb!
Cookie-instellingen beheren