Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 209 km

Man rijdt tegen boom Stavenisse

Toegevoegd: 21-11-2010, 20.12 uur
De auto liep flinke schade op.
De auto liep flinke schade op.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Roland de Jong
STAVENISSE -  Bij een eenzijdig ongeval op de Oudelandsedijk is zaterdag rond 18.45 uur een 20-jarige man uit de gemeente Tholen gewond geraakt. Hij was met zijn auto tegen een boom gereden.

Toen agenten ter plaatse kwamen, lag de bestuurder al in de ambulance. Hij werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Omdat de 20-jarige man mogelijk onder invloed van alcohol had gereden, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen.


In afwachting van de uitslag hiervan werd zijn rijbewijs ingenomen. De auto raakte bij het ongeval volledig vernield, het motorblok lag enkele tientallen meters verder.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (21-11-2010 om 22:00)
Tjonge dat is niet zachtjes gegaan , wat een ravage . Was die auto wel Apk gekeurd ? dat het motor blok 10 meter weg vliegt . Of was het gewoon een slecht Merk auto!
Hennie (21-11-2010 om 20:48)
Waarschijnlijk moet die boom aangeklaagd worden voor staan in een verkeerde positie! Dronken mensen moeten met hoge snelheid die boom kunnen voorbij vliegen en dat ging niet dus is die boom schuldig! Omzagen en verbranden! Naam voor die boom? Jeanne D'Arc.
Cookie-instellingen beheren