Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Auto's vernield in Terneuzen

Toegevoegd: 23-11-2010, 21.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de nacht van maandag op dinsdag zijn in Terneuzen vernielingen gepleegd aan geparkeerde auto's. Tot nu toe zijn er 18 vernielingen bekend.
 
Auto's werden bekrast en van sommigen werd een ruit vernield. De vernielingen vonden plaats in de Guido Gezellestraat, Jeroen Boschstraat, Edisonstraat, Reamurstraat, Oranjestraat, Pieter de Hooghstraat, Van der Waalsstraat, Madame Curiestraat en de Jacob Catsstraat.


Voor zover nu bekend werden er uit de auto's geen goederen weggenomen. Totale schadebedrag is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (25-11-2010 om 16:35)
@Free,als dit een gerichte actie was waren er niet nogeeens 8 auto's in onze wijk met lijm in de sloten maar enkel die van ons. Waar het om gaat is simpel.de werkende mens ondervind last en de politie zie je niet.
PP (25-11-2010 om 08:55)
@Ka, ja dit geldt ook voor vandalisme. Alleen was het toendertijd zo'n langdurig proces om je geld terug te halen dat ik na 2 jaar bericht kreeg. Auto was ondertussen weg :-( Heb eieren voor mijn geld gekozen en huur nu een garagebox. Was het zat na 3 inbraken (in een lege auto) en 2X vandalisme
Free (25-11-2010 om 05:07)
Autosloten vol met lijm gespoten?klinkt eerder als een gerichte actie meneer of mevrouw R
Mr (25-11-2010 om 02:19)
Mijn voorruit vernield!! gaat me 390 euro kosten, wat me verzekering niet vergoedt, omdat het alleen wa verzkering is! en politie doet niets hieraan, dit wordt na een maandje vergeten!
Ka (24-11-2010 om 20:59)
Gedupeerde, Misschien kun je dit aanmelden bij het waarborgfonds. Iemand had een paar weken geleden tegen onze auto aangereden op een parkeerplaats en geen briefje achter gelaten. Door het waarborgfonds kost het ons geen schadevrije jaren. Zoek het eens op of het ook voor vandalisme geldt....
Natas (24-11-2010 om 18:22)
Zielige figuren hoor! wat heb je daaraan!! Mensen zo op kosten jagen en alle ellende die het met zich meebrengt.. Het was bij mij in de buurt, dus het kan best dat mijn straat de volgende is. Ze zouden beter eens gewoon werk zoeken net als een ander, dan hoeven ze niet over straat te zwalken..
Cookie-instellingen beheren