Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen voor diefstal fietsen

Toegevoegd: 24-11-2010, 17.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De laatste paar maanden zijn in Middelburg veel fietsen gestolen vanuit de binnenstad. Naar aanleiding hiervan is de politie een onderzoek gestart. Dit resulteerde in het terugvinden van 45 fietsen in Middelburg.

Afgelopen weken heeft de politie twee Middelburgse jongens van 16- en 17 jaar aangehouden. Zij worden verdacht van het stelen/leveren van een groot aantal van deze fietsen. Beiden zijn voorgeleid en veroordeeld.
 
De 16-jarige kreeg 24 dagen jeugddetentie met aftrek van voorarrest en de 17-jarige kreeg 33 dagen jeugddetentie met aftrek van voorarrest. Beiden kregen 120 uur werkstraf en een proeftijd van 2 jaar opgelegd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arend (24-11-2010 om 18:11)
Wat zal ik genieten als ik zo'n klein ettertje in zn kraag kan grijpen.Opzich goed gedaan van de politie, alleen waarom doen ze wel zoveel moeite voor meerdere fietsen, maar als jij aangifte komt doen wordt al verteld dat je je fiets waarschijnlijk niet meer terug gaat zien.(spreek uit ervaring).
Frans (24-11-2010 om 17:42)
En wanneer deze jongens 2 jaar ouder waren geweest, hadden ze een veel zwaardere straf gehad, belachelijk deze straffen. Ook mensen onder de 18 hard aanpakken voor dit soort praktijken.
Cookie-instellingen beheren