Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie vermiste vrouw voortgezet

Toegevoegd: 12-12-2010, 13.30 uur - Update: 12-12-2010, 16.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie heeft zondagmorgen de zoekactie naar de vermiste Nelly van Baalen- de Kok voortgezet. Ook vandaag is er een politiehelikopter ingezet.

De 79-jarige Middelburgse vrouw wordt sinds zaterdagmiddag 16.30 uur vermist en is onvindbaar. De vrouw, die dementerend is, is in een onbewaakt ogenblik vertrokken uit een woning aan de Diamant in Middelburg. De woning van de vrouw is normaal afgesloten. Tijdens reparatiewerkzaamheden heeft de vrouw de woning verlaten.


Nelly van Baalen- de Kok is gekleed in een bruine 'houtje-touwtje-jas', een bruine rok en bruine schoenen. Volgens de politie weet de vrouw de weg in haar omgeving niet en is het noodzakelijk dat de vrouw snel gevonden word. Ook vind de politie het opvallend dat er geen meldingen uit de omgeving zijn binnengekomen van een verwarde vrouw.

Door de Zeeuwse politie is gisteren onder andere gezocht bij woningen waar de vrouw in haar leven heeft gewoond. Zij is opgegroeid in Middelburg en woont daar nu nog steeds. Gisteren werd er ook al met een politiehelikopter gezocht naar de vrouw.

Vanmorgen laat politiewoordvoerster Mireille Aalders weten dat de zoekactie weer wordt voortgezet. Naast de politiehelikopter worden en nu ook speurhonden ingezet die de parken in Middelburg gaan afzoeken. De zoekactie is op dit moment in volle gang.

Rond 14.00 uur is er ook een duikteam van de brandweer opgeroepen. Deze heeft de sloten langs de Nassaulaan in Middelburg afgezocht. Volgens de politie was dit omdat er verstoringen langs de kant waren waargenomen. De zoekactie is inmiddels voltooid zonder resultaat.

De politie verzoekt iedereen die informatie heeft de bellen met 0900-8844.

 

Update: 16.30 uur
Volgens politiewoordvoerster Mireille Aalders zijn er geen nieuwe ontwikkelingen. Wel zijn jongens uit de buurt van de vrouw spontaan komen opdagen om mee te zoeken. De zoekactie zal in het donker minder intensief worden. Tevens sluit de politie niet uit dat de vrouw op de trein is gestapt.

HVZeeland.nl verstuurt ook actuele informatie van dit incident via twitter: http://twitter.com/hvzeeland

Zie ook:
- 12/12/2010: Grote zoekactie naar vermiste vrouw


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marver (13-12-2010 om 18:31)
Hopelijk wordt ze spoedig gevonden. Wat vreselijk dat zoiets gebeurd. In een onbewaakt ogenblik is ze weg. Echt verschrikkelijk als je zo iets mee moet maken. Heel veel sterkte aan de familie toegewenst
Iemand (13-12-2010 om 11:21)
Is er op het station geen videobewaking? Als ze op de trein gestapt is, zou ze daar toch op te zien zijn geweest. Misschien die beelden eens bekijken...
Snoes (12-12-2010 om 20:17)
Fijn dat mensen het nodig vinden om hun eigen ervaringen te delen als ze dit lezen. Erg tactisch zeker gezien waar die vrouw is teruggevonden. Denk toch eens na voor je zoiets plaatst en respecteer de gevoelens van de dierbare van deze vrouw @ Familieleden: Veel sterkte en ik hoop op goed nieuws!!!
Ashley (12-12-2010 om 17:43)
Daarom moeten de condoleurs ook beter controleren want ze kan nu indd ergens anders zitten. Als er nou eens beter word gecontroleerd wisten we 100 % zeker dat ze niet ergens anders zit. Veel sterkte voor de famillie & vrienden. En we hopen dat ze snel thuiskomt
Rob (12-12-2010 om 17:27)
Ik stap zo op me fiets ga richting middelburg even meezoeken,ben zelf ook een beginnend lotgenoot, hoop dat ze snel gevonden word.
Desiree vale (12-12-2010 om 16:44)
Dit verhaal komt zo dichtbij. Een tiental jaren geleden; een vriendin van mijn schoonmoeder van in de tachtig was zoek!. Mijn man en ik overal gezocht helaas de vrouw teruggevonden in een sloot in park torenvlied. Vreselijk!. Ik hoop dat de vrouw warm en gezellig weer wordt thuisgebracht!.Sterkte!
Cookie-instellingen beheren