Weerbericht:
Wisselend bewolkt, in de middag onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Zoekactie vermiste vrouw voortgezet

Toegevoegd: 12-12-2010, 13.30 uur - Update: 12-12-2010, 16.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie heeft zondagmorgen de zoekactie naar de vermiste Nelly van Baalen- de Kok voortgezet. Ook vandaag is er een politiehelikopter ingezet.

De 79-jarige Middelburgse vrouw wordt sinds zaterdagmiddag 16.30 uur vermist en is onvindbaar. De vrouw, die dementerend is, is in een onbewaakt ogenblik vertrokken uit een woning aan de Diamant in Middelburg. De woning van de vrouw is normaal afgesloten. Tijdens reparatiewerkzaamheden heeft de vrouw de woning verlaten.


Nelly van Baalen- de Kok is gekleed in een bruine 'houtje-touwtje-jas', een bruine rok en bruine schoenen. Volgens de politie weet de vrouw de weg in haar omgeving niet en is het noodzakelijk dat de vrouw snel gevonden word. Ook vind de politie het opvallend dat er geen meldingen uit de omgeving zijn binnengekomen van een verwarde vrouw.

Door de Zeeuwse politie is gisteren onder andere gezocht bij woningen waar de vrouw in haar leven heeft gewoond. Zij is opgegroeid in Middelburg en woont daar nu nog steeds. Gisteren werd er ook al met een politiehelikopter gezocht naar de vrouw.

Vanmorgen laat politiewoordvoerster Mireille Aalders weten dat de zoekactie weer wordt voortgezet. Naast de politiehelikopter worden en nu ook speurhonden ingezet die de parken in Middelburg gaan afzoeken. De zoekactie is op dit moment in volle gang.

Rond 14.00 uur is er ook een duikteam van de brandweer opgeroepen. Deze heeft de sloten langs de Nassaulaan in Middelburg afgezocht. Volgens de politie was dit omdat er verstoringen langs de kant waren waargenomen. De zoekactie is inmiddels voltooid zonder resultaat.

De politie verzoekt iedereen die informatie heeft de bellen met 0900-8844.

 

Update: 16.30 uur
Volgens politiewoordvoerster Mireille Aalders zijn er geen nieuwe ontwikkelingen. Wel zijn jongens uit de buurt van de vrouw spontaan komen opdagen om mee te zoeken. De zoekactie zal in het donker minder intensief worden. Tevens sluit de politie niet uit dat de vrouw op de trein is gestapt.

HVZeeland.nl verstuurt ook actuele informatie van dit incident via twitter: http://twitter.com/hvzeeland

Zie ook:
- 12/12/2010: Grote zoekactie naar vermiste vrouw


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (12-12-2010 om 16:06)
@Jan: Je hebt gelijk, knulletje. Beter stoppen met zoeken in Middelburg en beginnen in Brabant dan maar.
Crool (12-12-2010 om 15:59)
Hopelijk word ze snel gevonden. als je met dit weer ergens buiten verblijft is niet erg goed voor je. het enigste voordeel is dat het geen 10 graden vriest op dit moment. sterkte voor de familie
Joop (12-12-2010 om 14:49)
Sterkte voor de familie!
KC (12-12-2010 om 14:05)
Ik vroeg me al af waarom er snachts een copter vloog met zoeklicht. Ik zal mijn ogen open houden als ik met de honden loop, succes met zoeken en ik hoop dat de vrouw snel gevonden wordt... tis veel te koud buiten.
Jan (12-12-2010 om 13:46)
Misschien is ze gisteren wel op de trein gestapt. En is ze nu in Breda.... Lastig zoeken dan, boven Middelburg....