Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

M'burg strooit zandmengsel

Toegevoegd: 20-12-2010, 19.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vanwege het tekort aan zout wordt er in de gemeente Middelburg gestrooid met een mengsel dat bestaat uit tweederde zand en eenderde zout.

"Wij doen ons uiterste best om de wegen, fiets- en voetpaden begaanbaar te maken. De strooiwagens gaan regelmatig op pad, maar kunnen door het tekort aan zout niet overal komen. Er wordt daarom alleen gestrooid op hoofdroutes."


De gemeente raadt mensen aan voorzichtig te zijn als men de weg opgaat. Bij invalswegen zullen borden worden geplaatst met de waarschuwing dat het op sommige plekken glad kan zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Taxi (21-12-2010 om 08:47)
En hier lopen zemelen om vervolgens een taxi te bellen en dan kwaad worden omdat ook wij nergens kunnen komen wij zijn ook maar gewoon mensen die toch met dat weer de weg op gaan voor u houd a.u.b. ook daar eens rekening mee
Sneeuw (21-12-2010 om 08:10)
Je kan ook precies zien welke wegen van de gemeente zijn of van rijkswaterstaat. De wegen van rijkswaterstaat zijn wel schoon. Misschien moet de gemeente ( als het niet te druk voor ze wordt ;) eens een praatje maken met rijkswaterstaat. In de bouwmarkten liggen pallets vol strooizout .
Veer (21-12-2010 om 08:03)
Te gek voor woorden!!!!!
M. (21-12-2010 om 06:33)
Verschrikkelijk dat er in Arnemuiden niet is gestrooid, strooien helpt niet meer er moeten schuivers komen om de doorgaande routes begaanbaar te maken. Toen de Koningin moest komen werd er extra politie ingezet nu kunnen ze dan toch wel een paar sneeuwschuivers inhuren!
Paul Bartlett (21-12-2010 om 00:31)
Nieuw Middelburg niet veel beter, alle straten geen aandacht aan besteed, mbt strooien, zoutbakken zouden aangevuld worder, echt niet, en als je de gemeente belt krijg je dit te horen, sorry meneer, wat we niet hebben kunnen we ook niet geven, punt. Bedankt gemeente Middelburg voor de goede zorg!
L (21-12-2010 om 00:01)
Kampt Middelburg altijd met een zout tekort ? De vorige sneeuwval pas geleden was het al zeer droevig met het strooibeleid.De hoofdroute in Arnemuiden tot op de van Cittersweg (scholen)was zeer slecht. Ondanks overdag goed weer bleef het slecht. Buiten de bebouwde kom is de weg wel steeds schoon!
Cookie-instellingen beheren