Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

M'burg strooit zandmengsel

Toegevoegd: 20-12-2010, 19.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vanwege het tekort aan zout wordt er in de gemeente Middelburg gestrooid met een mengsel dat bestaat uit tweederde zand en eenderde zout.

"Wij doen ons uiterste best om de wegen, fiets- en voetpaden begaanbaar te maken. De strooiwagens gaan regelmatig op pad, maar kunnen door het tekort aan zout niet overal komen. Er wordt daarom alleen gestrooid op hoofdroutes."


De gemeente raadt mensen aan voorzichtig te zijn als men de weg opgaat. Bij invalswegen zullen borden worden geplaatst met de waarschuwing dat het op sommige plekken glad kan zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suske (20-12-2010 om 20:38)
Het is te merken.... het is een grote puinhoop met name in arnemuiden is er bijna NIKS gedaan.....het is gewoon erg slecht gedaan....
A'marie (20-12-2010 om 20:32)
Goh, nu al aktie ondernemen... De sneeuw ligt er nog maar vanaf vrijdag...Duuh. Voor schuifwagens heb je toch geen strooizout nodig. Hooguit wat benzine. Waardeloos... Heb vandaag minimaal 6 mensen onderuit zien gaan op de fiets. Gewoon op doorgaande wegen. Op tijd van 30 min.
Sneeuw (20-12-2010 om 20:02)
Ik hoop met velen dat de gemeente middelburg Arnemuiden niet vergeet. Er is hier werkelijk nog NIETS aan de doorgaande wegen gedaan. Met regelmaat botsen hier auto's of moet er met man en macht weer één uit de sneeuw worden gehaald. Als beatrix had gekomen weet ik zeker dat middelburg schoon was!
Cookie-instellingen beheren