Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

M'burg strooit zandmengsel

Toegevoegd: 20-12-2010, 19.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vanwege het tekort aan zout wordt er in de gemeente Middelburg gestrooid met een mengsel dat bestaat uit tweederde zand en eenderde zout.

"Wij doen ons uiterste best om de wegen, fiets- en voetpaden begaanbaar te maken. De strooiwagens gaan regelmatig op pad, maar kunnen door het tekort aan zout niet overal komen. Er wordt daarom alleen gestrooid op hoofdroutes."


De gemeente raadt mensen aan voorzichtig te zijn als men de weg opgaat. Bij invalswegen zullen borden worden geplaatst met de waarschuwing dat het op sommige plekken glad kan zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dehulsters (21-12-2010 om 12:15)
Altijd maar klagen en klagen.... Voor de 'paar'dagen op een jaar dat het wit ligt. Ten eerste als je weg moet dan ga je gewoon veel eerder weg. En ten Tweede: Begin eerst maar eens met jullie eigen stoepje! De doorgaande wegen liggen er redelijk goed bij hoor , voor zover dat kan. Maar
Hans (21-12-2010 om 11:00)
Mensen altijd maar zeuren. Gemeentes doen hoogst ws hun best. Misschien kunnen we zelf ook wat doen, straatje vegen, winter banden en thuis aan het werk? mensen altijd maar zeiken, word er dood moe van. Bovendien word zout opgeeist door rijkswater staat, voor hoofdwegen. Gewoon voorzichtig zijn!
K (21-12-2010 om 10:46)
Mensen... kijken jullie geen nieuws ofzo? Dat zout is niet alleen hier een probleem en als jullie geen schuivers/strooiers hebben gezien moeten jullie je de ogen openen. Ik heb er nu al meer gezien dan vorig winter. Ik vind t erger dat mensen hun huizen niet uitkunnen dan dat de wegen glad zijn!
Patricia (21-12-2010 om 10:42)
Geweldig man gooi de gemeentebelasting maar weer omhoog voor wat?????? de winter is nog maar net begonnen en nu is het zout alweer op sorry hoor maar vind het echt onverantwoord. Ik ga fijn de komende gemeente belasting aanvechten waarom betalen voor een gemeente die niets voor ons doet
Rob Fongers (21-12-2010 om 10:06)
Het is gewoon van de gekke.Op Zondag is er niemand gezien in Arnemuiden. Korenbloem en Akkerlaan zijn bijna onbegaanbaar!!! Sneeuwschuiver komt maandag langs met de schuif op 5 cm, totaal nutteloos dus.
P (21-12-2010 om 08:49)
Triest hoor, elk jaar weer worden we voor de gek gehouden met woorden als: dit jaar zijn we voorbereid........ Kan me niet voorstellen dat ze geen zout willen verkopen.... Het is waarschijnlijk weer besparen op manuren en strooizout. sneeuwschuiven daar heb je geen zout voor nodig!
Cookie-instellingen beheren