Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

M'burg strooit zandmengsel

Toegevoegd: 20-12-2010, 19.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vanwege het tekort aan zout wordt er in de gemeente Middelburg gestrooid met een mengsel dat bestaat uit tweederde zand en eenderde zout.

"Wij doen ons uiterste best om de wegen, fiets- en voetpaden begaanbaar te maken. De strooiwagens gaan regelmatig op pad, maar kunnen door het tekort aan zout niet overal komen. Er wordt daarom alleen gestrooid op hoofdroutes."


De gemeente raadt mensen aan voorzichtig te zijn als men de weg opgaat. Bij invalswegen zullen borden worden geplaatst met de waarschuwing dat het op sommige plekken glad kan zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (22-12-2010 om 07:12)
@K: jij vindt het erger dat mensen niet hun huis uit kunnen dan dat de wegen glad zijn???? Zeker geen zorgverleners aan huis nodig dan...die denken toch echt een beetje andersom hoor!
Frans (22-12-2010 om 01:49)
Toch leuk te lezen hoe iedereen er over denkt en (net als ik)wat van moet vinden. Massa's gaan ieder jaar op wintersport, kopen dan nog snel even winterbanden en sneeuwkettingen en zeuren niet over sneeuw in de wintersportgebieden. Want daar moet sneeuw liggen thuis niet! Stop toch 's met zeuren aub
Luc (21-12-2010 om 22:19)
Wat een gezeur.Het is vakantie en voor de kinderen die niet vastgeroest voor de plasma met een playstation zitten is dit helemaal geweldig! In ieder geval heeft onze dochter de vakantie van haar leven.Wacht maar tot het weer zomer is,kun je weer zeuren dat het zo warm is!
Leon (21-12-2010 om 19:56)
Wij willen geen waarschuwingsborden, dure koninginnedag+tour de france in de stad Middelburg. Wij willen schone straten en veilig de weg op gaan! Op arnestein is zat bouwgrond beschikbaar, hier kan extra zout opgeslagen worden. Zout bederfd niet, en dit kan ook verkocht worden. Prima investering!
Leon (21-12-2010 om 19:44)
A58 staat een file met sneeuwschuivers. En voor de Mortiere is er geen schuiver beschikbaar. Beste gemeente denk is aan de ooit zo groene wijk Mortiere! De bluesroute is sneeuwvrij..tsja als je daar niet aan woont..heb je blijkbaar pech. Zijstraten in de wijk Mortiere zijn totaal vergeten!
Cor (21-12-2010 om 19:13)
Voor de mensen die nog nooit een strooiwagen van de gemeente Middelburg hebben gezien. Kom eens kijken bij de rotonde naar de Mortiere boulevard. Vanmorgen in een half uur minstens 10x 2 strooivrachtwagens met schuif naar beneden die strooiden voorbij zien rijden.
Cookie-instellingen beheren