Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Diverse glijpartijen op de A58

Toegevoegd: 23-12-2010, 23.09 uur - Update: 24-12-2010, 16.24 uur
Rond tien uur belandde er tussen 's-Heer Arendskerke en Arnemuiden één auto in de sloot
Rond tien uur belandde er tussen 's-Heer Arendskerke en Arnemuiden één auto in de sloot
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
S-HEER ARENDSKERKE - Door plotselinge gladheid op de A58 zijn donderdagavond verschillende automobilisten verrast.

Bij een ongeval ter hoogte van Goes raakte een 53-jarige automobilist uit Goes ernstig gewond. Bij de politie kwam een melding binnen over het ongeval. De agenten zagen ter plaatse dat het wegdek op sommige plaatsen over diverse lengtes besneeuwd was door stuifsneeuw, terwijl het wegdek op andere plaatsen schoon was.


Hierdoor raakten twee voertuigen betrokken bij een ongeval. Een van de voertuigen stond in de middenberm en kon met hulp van een takelbedrijf weer op eigen kracht verder. Het andere voertuig, bestuurd door een 53-jarige man uit Goes, lag in een greppel.

De bestuurder, die alcohol had gedronken, had nekklachten en hij is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Uit onderzoek bleek dat de man zijn nek had gebroken. In het ziekenhuis werd bij de man tevens een bloedproef afgenomen.

Diverse andere bestuurders gleden de berm in. Bestuurders worden verrast door 'sneeuwduinen' die door de harde wind op de snelweg en afritten zijn ontstaan. Daardoor was het wegdek plotseling spekglad.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saskia (24-12-2010 om 13:05)
Niet meer strooien mensen rekenen op de strooi activiteiten en komen daar door in problemen gewoon sneeuwkettingen gebruiken doen ze ook in de bekende sneeuw gebieden skandinavie swiss aus etc etc nu is het bij ons ook (eens) winter anders de weg gewoon niet op goede raad is duur
IdeB (24-12-2010 om 12:44)
Waarschijnlijk willen de mensen ook nie allemaal de weg op, maar moeten ze wel.....
Condor (24-12-2010 om 12:28)
Sommigen zijn slim en andere slime, als je de weg op gaat is het niet altijd voor je plezier. Er zijn ook nog mensen die moeten werken. Of boodschappen moeten halen of dringend naar een ziek of oud familielid moeiten. Dus oordeel niet alsof je slim bent!!!
Gekke henkie (24-12-2010 om 12:16)
Een slime man..? Zo slim dat je nederlands in orde is ben je ook weer niet. En de a58 was prima schoon met af en toe en plek met sneeuw. Paniek zaaien is ook weer overbodig...
@een slime man die niet de weg op ga (24-12-2010 om 12:13)
Beste, mensen zijn niet laks maar sommige mensen zullen moetn gaan werken. we hebben (gelukkig) niet allemaal een uitkering en kunnen lekker een hele dag binnen zijn. wellicht is deze bestuurder5 op weg naar werk of naar huis. toch fijn met de kerst @bestuurder sterkte met de hoofdwond (autoruit)
Thuisreizenden.. (24-12-2010 om 11:48)
@slimme man: Sommige mensen zijn op weg naar huis van werk, school of iets anders. Oordeel dus niet te snel. Verder heb ik dit stuk op de A58 ook mogen waarnemen, door dat het ongeluk al gebeurd was attendeerde de zwaailichten mij om gas te minderen. De sneeuw zag je echter totaal niet aankomen.
Cookie-instellingen beheren