Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Diverse glijpartijen op de A58

Toegevoegd: 23-12-2010, 23.09 uur - Update: 24-12-2010, 16.24 uur
Rond tien uur belandde er tussen 's-Heer Arendskerke en Arnemuiden één auto in de sloot
Rond tien uur belandde er tussen 's-Heer Arendskerke en Arnemuiden één auto in de sloot
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
S-HEER ARENDSKERKE - Door plotselinge gladheid op de A58 zijn donderdagavond verschillende automobilisten verrast.

Bij een ongeval ter hoogte van Goes raakte een 53-jarige automobilist uit Goes ernstig gewond. Bij de politie kwam een melding binnen over het ongeval. De agenten zagen ter plaatse dat het wegdek op sommige plaatsen over diverse lengtes besneeuwd was door stuifsneeuw, terwijl het wegdek op andere plaatsen schoon was.


Hierdoor raakten twee voertuigen betrokken bij een ongeval. Een van de voertuigen stond in de middenberm en kon met hulp van een takelbedrijf weer op eigen kracht verder. Het andere voertuig, bestuurd door een 53-jarige man uit Goes, lag in een greppel.

De bestuurder, die alcohol had gedronken, had nekklachten en hij is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Uit onderzoek bleek dat de man zijn nek had gebroken. In het ziekenhuis werd bij de man tevens een bloedproef afgenomen.

Diverse andere bestuurders gleden de berm in. Bestuurders worden verrast door 'sneeuwduinen' die door de harde wind op de snelweg en afritten zijn ontstaan. Daardoor was het wegdek plotseling spekglad.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (24-12-2010 om 11:24)
@de o zo slimme man: waar gaat zo'n reactie over?? der zijn zat mensen die voor hun werk of andere belangrijke zaken verplicht worden de weg op te gaan..de gemeente gaat laks om met de gladheid, de automobilist doet enkel zen best op de plek van bestemming te komen. Heb je daar wel eens aan gedacht?
Zeeuwse (24-12-2010 om 11:12)
Sommige mensen moeten gewoon de weg op, of ze nu willen of niet...trouwens, slimme man....slimme schrijf je niet met 1 M
Alfred (24-12-2010 om 11:02)
Als je normaal doet is er niets aan de hand, bangmakerij allemaal! En deze bestuurder heeft zo te zien ook zijn gordel niet om gehad.
Een slime man die niet de weg op ga (24-12-2010 om 09:39)
De politie zeeland heb niet voor niks een waarschuwing gegeven om niet de weg op te gaan de menssen zijn laks als het om gladheid gaat
Sunny (24-12-2010 om 00:00)
Ook op de 1e Deltaweg was er aardig wat sneeuw op de weg gewaaid begin van de avond, komende dagen dus goed oppassen en afstand houden! Heb zelf winterbanden, maar het blijft verraderlijk op zulke plaatsen.
Cookie-instellingen beheren