Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dronken automobilist rijdt tuin in

Toegevoegd: 22-01-2011, 11.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Een 21-jarige man uit Kapelle is zaterdag met zijn auto een tuin ingereden aan de Biezelingsestraat.

Hij was via een lantaarnpaal de tuin in gereden en tot stilstand gekomen door een houten sierverhoging en een boompje. Dit had de bewoner zo aangelegd omdat al eens eerder een auto bijna zijn woonkamer was binnengereden.
 
De 21-jarige bestuurder is ter plaatse aangehouden omdat hij had gedronken. Uiteindelijk blies hij 395 ug/l, terwijl voor hem als beginnend bestuurder slechts 88 ug/l is toegestaan. Bij waarden hoger dan 350 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. De officier van Justitie beslist over de teruggave ervan.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marie (25-1-2011 om 07:51)
Beste Sanne, goed om te ;ezen dat hij er echt spijt van heeft.hopelijk doet hij het nooit meer. Maar het blijft een zwaar vergrijp om zo achter het stuur te zitten, en straf heeft hij zeker verdiend.
Mar (25-1-2011 om 07:42)
@Sanne:Gelukkig dat je broer er spijt van heeft, en zo te lezen heeft hij er wat van geleerd. @Michael: Klasse, jouw reactie! Fijn om te lezen,Michael; je laat hier mee zien dat er heus wel mensen zijn die leren van hun fouten. Goed zo, allebei !
Suus (25-1-2011 om 07:01)
Sanne we maken allemaal fouten maar dit valt inderdaad niet goed te praten! Dit heeft niks met haat te maken of niet mild zijn. Je broer had gewoon niet achter het stuur moeten kruipen. In deze tijd kan ik er NIET bij dat er nog genoeg mensen zijn die dus gewoon nog steeds met alcohol achter het stuur kruipen. Campagnes genoeg door heel Nederland..ieder kent BOB maar als puntje bij paaltje komt blijkbaar niet. Een fout ?nee hij mag van geluk spreken dat er geen slachtoffers zijn.
Japieo (25-1-2011 om 06:47)
@ sanne, ik heb geen balk of splinter in mijn oog omdat ik gewoon niet dronken ga rijden, dat jij dat wil goedpraten is wat anders. natuurlijk weet ik het beter, ik heb opgelet bij de rijles en weet dat het niet mag, iedereen weet dat. maar u niet. ik vraag me af waarom. zoek hulp met uw verslaving!
VdVonck (24-1-2011 om 23:51)
Wilma... Misschien is het handiger dat als je zoiets ziet, je direct de politie inschakelt! Of wacht je eerst tot hij iemand voor de sokken rijdt en dat je dan hier kunt zeggen "zag het al aankomen"
Sanne (24-1-2011 om 19:32)
Haal allemaal eerst de balk uit je eigen oog en dan de splinter in die van een ander.! het is niet goed te praten, dat snap ik ook wel, maar wees eens mild tegenover je medemens. minder haat in de wereld zou ook al zoveel schelen.
Cookie-instellingen beheren