Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Reeks diefstallen opgelost

Toegevoegd: 28-01-2011, 10.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft afgelopen week drie Vlissingers van 17-, 23- en 36 jaar aangehouden. Met deze aanhoudingen heeft de politie een reeks inbraken en diefstallen opgelost die tussen eind 2010 en heden werden gepleegd.

De Vlissingers worden verdacht van diefstallen, woning- en auto-inbraken die voornamelijk werden gepleegd in Vlissingen, Koudekerke en omgeving. Bij huiszoekingen in de woningen van het drietal werden diverse goederen aangetroffen die van diefstal afkomstig waren. Tot nu toe zijn er 12 aangiftes binnen.


De politie is nog steeds bezig met het onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen dan ook niet uit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goed man (28-1-2011 om 12:14)
Goed he...dat die boeven zijn gevangen. Goed gedaan! Waarom ben ik tot nu toe de enige die dat hier zegt? Als er bekeuringen zijn uitgeschreven dan staan hier binnen no time veel reacties!
Cookie-instellingen beheren