Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Bromfietser rijdt door na aanrijding in Vlissingen

Toegevoegd: 02-05-2005, 23.19 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Gisteravond rond 00.00 uur liet een 70-jarige Vlissinger zijn hond uit op het Bossenburghpad in Vlissingen.

Hij hoorde, vanuit de richting Bossenburgh, een bromfiets naderen en keek de richting in waar het geluid vandaan kwam. De man zag een bromfiets naderen die geen verlichting voerde. Het volgende moment is de bromfietser tegen de man aangereden.

De man viel op het wegdek en zag dat de bromfietser ook ten val was gekomen. De bromfietser bekommerde zich echter alleen om zichzelf en gunde de 70-jarige geen blik waardig. Hij ging er dan ook als een speer vandoor, de man hulpeloos achterlatend.

De man heeft door de aanrijding ernstige verwondingen aan zijn gezicht opgelopen. Van de bromfietser is verder niets bekend dan dat hij vermoedelijk donker gekleed was en op een donkergekleurde bromfiets reed. Hij droeg een witte helm.

De bromfiets betrof een zogenaamd scootermodel. Mochten er getuigen zijn die iets kunnen melden met betrekking tot het bovenstaande, dan worden zij verzocht contact op te nemen met de politie in Vlissingen, of te bellen met telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren