Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 23 km

Brandweer blust middelbrand Brouwershaven

Toegevoegd: 24-10-2003, 22.58 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BROUWERSHAVEN - Aan het einde van de middag, rond 16:30 uur om precies te zijn, ontstond er brand in een loods aan het Spuiwekken in Brouwershaven.

Een platte wagen met stro vatte door nog onbekende oorzaak vlam. Een van de aanwezige medewerkers van het bedrijf zag rook uit de loods komen en haalde de brandende wagen uit de schuur. Na de melding besloot de alarmcentrale zelf al om op te schalen naar middelbrand waarop de 4830 van Brouwershaven en de 4836 van Kerkwerve werden gealarmeerd.

Samen konden die het vuur bedwingen en de brand was vrij snel meester. Rond kwart voor zeven keerde de 4836 weer huiswaarts, 10 minuutjes later gevolgd door de 4830. Er werd ook een ambulance (7308) ingezet uit voorzorg, maar die hoefde niet ingezet te worden. Bij de brand gingen de platte wagen en het stro verloren, het dak van de schuur raakte beschadigd.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren