Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kentekenbewijs ingenomen

Toegevoegd: 27-02-2011, 21.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vrijdagavond heeft de politie het kentekenbewijs van een personenauto ingenomen. De auto maakte een hard geluid en zal daarom technisch onderzocht moeten worden door de politie.

Vrijdagavond rond 20.30 uur zagen en hoorden agenten een auto wegrijden vanaf de Aagje Dekenstraat in Vlissingen. De auto maakte een hard geluid. De auto was niet voorzien van de originele uitlaat en aan de voorzijde van de auto zaten twee oranje lampen die constant brandden.


Door de politie is technisch onderzoek aan de auto verricht. Hieruit bleek een geluidsoverschrijding van 16 dBA. Hiervoor kreeg de eigenaar, een 20-jarige man uit de gemeente Veere een bekeuring. Ook kreeg hij een boete voor gladde banden.

De auto werd meegenomen voor technisch onderzoek. Inmiddels heeft de man het voertuig weer terug. Hij heeft nu maximaal 28 dagen de tijd om zijn voertuig weer in originele (uitlaat) en veilige (banden) staat terug te brengen en opnieuw APK te laten keuren. Tot die tijd ligt zijn kentekenbewijs bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Honda'tje (1-3-2011 om 17:08)
Het is algemeen bekend dat de politie hier in middelburg en vlissingen, jagen op dit soort auto (voornamelijk Honda's), ze hebben er gewoon lol van, niemand heeft nog respect voor deze mensen en dat is duidelijk te merken in het straat beeld van middelburg en vlissingen.
Mar (1-3-2011 om 13:56)
Eén van de politietaken is handhaving van de wet. Als iedereen zich daar nu eens aan hield houdt de politie vanzelf meer tijd over voor andere zaken.Dan wordt de hele discussie over prioriteiten stellen zomaar overbodig.
Last van de honda's (1-3-2011 om 13:46)
En als mijn kinderen er last van hebben mogen ze de veroorzakers keihard aanpakken, want dat raakt mij. En verkeerspolitie is wat anders dan recherche, die gaan achter overvallen aan. Dus haal de dingen niet door elkaar.
Last van de honda's (1-3-2011 om 13:44)
Ik woon aan een doorgaande weg en als er dan weer zo'n "honda" langskomt worden mijn kinderen wakker ervan. Maar geeft niet hoor, ze liggen graag wakker omdat iemand zoveel herrie maakt maar niet heus. Neem dan uitlaat geluid op op cd en doe hem in je radio, hoor je het alleen zelf.
@ golf 4 (1-3-2011 om 12:48)
Waar denk je dat ze zich mee bezig houden dan? als je een beetje oplet had je allang gezien dat winkelovervallen gedaald zijn, ipv alleen maar te huilen om mensen die overlast veroorzaken met brulpijpen en hele dagen rond rijden in de stad in de 2e versnelling, heel goed dat ze gepakt zijn!
Nissan (1-3-2011 om 11:24)
Iedereen houdt van mooie auto's die goed worden onderhouden en waar geld in wordt gestoken met het doel de auto alleen maar beter te laten klinken, maar niet van die afgetrapte slecht uitziende zogenaamde gepimpte autootjes die denken dat ze heel wat zijn op de weg. LOL
Cookie-instellingen beheren