Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Broertjes mogen morgen naar huis

Toegevoegd: 28-02-2011, 21.45 uur
Door: Maximaal
VLISSINGEN - De broertjes die zondag bijna verdronken in het Vrijburgbad in Vlissingen herstellen goed en mogen dinsdag het ziekenhuis weer verlaten.

De moeder was haar twee zoontjes uit het oog verloren. De jongetjes werden even later op de bodem van het zwembad aangetroffen. Ze werden direct gereanimeerd en werden daarna naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
 
De jongetjes hadden geen zwemdiploma. De provincie gaat onderzoeken of het ongeval te voorkomen was geweest.


Zie ook:
- 27/02/2011: Jongens ernstig gewond


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (2-3-2011 om 13:03)
Nou Nelly, de verantwoordelijkheid voor je kids ligt toch ECHT in de eerste plaats bij de ouders/verzorgers hoor! En als het zo is dat er niet naar een diploma gevraagd is kun je toch zelf OOK wel bedenken dat het niet zo slim is om ze in het diepe te laten? Zonder bandjes?
Nelly (2-3-2011 om 12:13)
Daarom is mijn kind ook maar 1x op discozwem geweest,1x maar nooit meer ondanks hij 2 zwdiploma's heeft!!! ten 2e waarom komt er in een ander zwembad badm wel naar je toe of je kind een zwemdiploma heeft,waarom word het niet verplicht om de zwememblemen op je badkl te naaien tot 12 jr !!!
Mar (2-3-2011 om 08:28)
@ Nelly: Klopt wel wat je zegt, maar dat is het punt niet. Ook als je geen zwemlessen kunt betalen zijn er nog altijd zwembandjes en/of kurkjes.En die zijn er niet voor niets...
Onbegrijpelijk wat nelly zegt!! (2-3-2011 om 07:58)
Waarom zoekt iedereen een schuldige? Nellie: omdat het met discozwemmen druk was, gebeurde dit ongeluk??? er loopt genoeg personeel rond, zelfs dan! dat je hun de schuld geeft, is onbegrijpelijk: ZE HEBBEN DE JONGENS WEL GERED! waarom stuur jij je kind naar de disco als JIJ het TE druk vindt?
Micheal (1-3-2011 om 19:54)
De moeder van de kinderen zat lekker in het bubbelbad terwijl ze niet lette op haar kinderen die geen zwembandjes aanhadden. degene die gereanimeerd heeft van het zwembad uit is een beste maat van mij.
R (1-3-2011 om 19:31)
Als je zelf tekort komt de schuld bij een ander leggen. Je moet je kids bewaken met je eigen lijf,en je ogen nimmer een andere kant op laten gaan. Zeker als je weet dat ze daar niet kunnen staan.Een 9 voor het zwembad en een 1 voor ma.
Cookie-instellingen beheren