Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Broertjes mogen morgen naar huis

Toegevoegd: 28-02-2011, 21.45 uur
Door: Maximaal
VLISSINGEN - De broertjes die zondag bijna verdronken in het Vrijburgbad in Vlissingen herstellen goed en mogen dinsdag het ziekenhuis weer verlaten.

De moeder was haar twee zoontjes uit het oog verloren. De jongetjes werden even later op de bodem van het zwembad aangetroffen. Ze werden direct gereanimeerd en werden daarna naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
 
De jongetjes hadden geen zwemdiploma. De provincie gaat onderzoeken of het ongeval te voorkomen was geweest.


Zie ook:
- 27/02/2011: Jongens ernstig gewond


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Truus (1-3-2011 om 19:21)
Dit heeft niks te maken met zwemles, maar alles met gezond verstand. Kinderen zien geen gevaar en ze moeten alles nog ontdekken. Als je om ze geeft, zorg je als ouders of begeleiders voor hun veiligheid. Een ongeluk kan fataal zijn en dat kan maar één keer....
VdVonck (1-3-2011 om 18:03)
Belachelijk dat er een 'onderzoek' moet komen! Wie mag er weer voor de kosten opdraaien!? De belastingbetaler! Enkel en alleen omdat iemand te bedonderd is om de eigen kroost in het oog te houden!? Misschien is een onderzoek naar de opvoedkunsten van de moeder meer op zijn plaats!
Nelly (1-3-2011 om 14:41)
Welleens discozwem meegemaakt daar,en dat is voor kids met zwdiploma,veel te druk en weinig toezicht!!! dus niet alleen moeder schuld geven maar ook zwembad!! sterkte moeder en boys
Nelly (1-3-2011 om 14:28)
Sommige mensen die net boven bijstandsnorm ink hebben kunnen zwemlessen gewoonweg niet betalen.als je bijstandsuitk krijgt hebben ze potjes e.d.
Mar (1-3-2011 om 11:59)
Zelfs met zwembandjes/diploma laat je kinderen van die leeftijd niet onbeheerd hun gang gaan....Gelukkig is het goed afgelopen en ik neem aan dat mamma haar lesje geleerd heeft.
Franny (1-3-2011 om 11:08)
Geweldig nieuws!!! ik wens de jongens en hun ouders heel veel sterkte toe en geniet van elkaar, jullie hebben elkaar gelukkig nog....
Cookie-instellingen beheren