Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Broertjes mogen morgen naar huis

Toegevoegd: 28-02-2011, 21.45 uur
Door: Maximaal
VLISSINGEN - De broertjes die zondag bijna verdronken in het Vrijburgbad in Vlissingen herstellen goed en mogen dinsdag het ziekenhuis weer verlaten.

De moeder was haar twee zoontjes uit het oog verloren. De jongetjes werden even later op de bodem van het zwembad aangetroffen. Ze werden direct gereanimeerd en werden daarna naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
 
De jongetjes hadden geen zwemdiploma. De provincie gaat onderzoeken of het ongeval te voorkomen was geweest.


Zie ook:
- 27/02/2011: Jongens ernstig gewond


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (1-3-2011 om 08:29)
Het ongeluk had voorkomen kunnen worden door : A : Zwemdiploma B : Oplettende moeder C : We blijven bij elkaar D : Zonder zwemdiploma zwemvleugels. Simpel toch?
Laura (28-2-2011 om 23:24)
De provincie gaat onderzoeken of het ongeval te voorkomen was geweest. ??? Niet dat het de zwembad zijn schuld was geweest, als die ouders ook even slim waren geweest om bandjes te kopen/lenen dan was dit niet gebeurd en ze mogen heus wel beter opletten. Maar Sterkte!
Souburger (28-2-2011 om 23:23)
"De moeder was haar twee zoontjes uit het oog verloren". De moeder zat in het bubbelbad, terwijl haar beide kinderen zonder diploma aan het zwemmen waren, zonder zwembandjes... Je ziet deze trend helaas steeds vaker, ook op het strand in de zomer. Gelukkig loopt het goed af. Badmeesters chapeau!!
Cookie-instellingen beheren