Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Auto over de kop na ongeval Axel

Toegevoegd: 02-03-2011, 17.39 uur - Update: 02-03-2011, 22.57 uur
De auto kwam na het ongeval op zijn kop terecht
De auto kwam na het ongeval op zijn kop terecht
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - In de Nassaustraat in Axel vond woensdagmiddag een eenzijdig verkeersongeval plaats.
 
Een 21-jarige automobilist uit Axel sloeg, onder invloed van alcohol, met zijn auto over de kop. Hierbij werd een lantaarnpaal geraakt die daardoor zwaar beschadigd raakte.


De brandweer kwam ter plaatse omdat de man in eerste instantie mogelijk bekneld zat, maar hij kon zelf uit de auto komen. De bestuurder werd door het ambulancepersoneel onderzocht maar bleek enkel wat schrammen te hebben opgelopen.

Een blaastest wees uit dat hij ruim 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. De automobilist werd aangehouden ter zake rijden onder invloed en zijn rijbewijs werd ingevorderd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wouter1983 (4-3-2011 om 01:48)
Ik ben 27 en ben ook niet de braafste,maar scheer a.u.b niet iedereen over 1 kam.Tenslotte worden we ons zelf,ook al brengen de ouders je groot. Je mag daar 50 en het is met een beetje auto een 50+ bocht.
Wouter1983 (4-3-2011 om 01:46)
Allemaal mee eens. Gewoon lomp gedrag. Maar @t Adrie: Wat nou als het een ouder persoon geweest was die dronken achter het stuur zit ( wat veel vaker gebeurt omdat die meer mogen drinken en alsnog rijden). Hoe kom je dan tot spreken met je nog al snel oordelende uitspraak van 'jeugd'.
John (4-3-2011 om 01:07)
@Erik M , Als je met een slok teveel op achter het stuur zit . Ben je dus niet meer verzekerd , als er een ongeluk gebeurd ! Betaald de verzekering , de Schade dus niet meer ! Dan hoop ik dat zo'n zuiplap op jou auto knalt , probeer jij dan je Schade maar eens vergoed te krijgen , wens je veel suc6
John (3-3-2011 om 19:53)
Voor de duidelijkheid: Ik heb het gezien en de auto kwam uit richting van Zonnemare. Als je met zeker 60km/u de bocht neemt zonder te stoppen dan vlieg je inderdaad over de kop. Voor die jongen is het eigen schuld dikke bult, maar bedenk maar eens wat er kan gebeuren als je er net loopt of fietst.
* (3-3-2011 om 19:31)
Is daar gewoon niet meer aan de hand ! of zijn we nu allemaal zo onnozel?
Shumi (3-3-2011 om 18:27)
De jeugd is gewoon erg roekeloos, ik was dat vroeger nooit maar tegenwoordig geven ze er niets meer om...
Cookie-instellingen beheren