Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser geschept in Hansweert

Toegevoegd: 02-03-2011, 22.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
HANSWEERT - In de Schoolstraat in Hansweert vond woensdagmiddag een aanrijding plaats.

Een 43-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal reed over de Leklaan, komende vanuit de richting van de Berkellaan. Bij de kruising van de Leklaan met de Schoolstraat reed hij rechtsaf. Op dat moment naderde een 18-jarige bromfietser uit Yerseke, rijdend over de Schoolstraat in de richting van de Leklaan. Hij reed links van het midden van de Schoolstraat.


Er ontstond een aanrijding waarbij een 16-jarige duopassagiere, die achterop de bromfiets zat gewond raakte. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De bromfietser bleek niet in het bezit van een rijbewijs en droeg geen helm.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (6-3-2011 om 08:20)
@Mar, dat is te hopen van wel... en misschien z'n ouders verantwoordelijk stellen? Hoe is het met de passagier? Alweer thuis en redelijk gezond?
Suusberk (4-3-2011 om 17:40)
Lekker dan door zon onbenul ligt er een in het ziekenhuis en de scooter flink kapot en de auto ook Zulke jongens moeten ze niet zomaar los laten lopen
Mar (4-3-2011 om 13:44)
@ Piet:Rijden zonder rijbewijs is strafbaar...dus natuurlijk "kunnen ze hem wat maken".
Eigenaar Brommer (4-3-2011 om 12:01)
De brommer is niet opgevoerd en doordat de sleutels uit mijn dochter haar zakzak zijn gejat is deze knul als joyrider weggereden zonder helm op zijn kop. Het meisje was zo verstandig om de helm die er wel was op te zetten. Beterschap
Mar (4-3-2011 om 10:06)
@ Dagevos: Hoe is het met Uw dochter? Ik hoop dat ze oké is, en een beetje van de schrik bekomen!
Piet (4-3-2011 om 06:35)
Wat moet een 11jarige achter op bij zo'n dwaas van een bestuurder.. Hoop ook dat hij z'n straf krijgt maar waarschijnlijk kunnen ze hem niks maken omdat hij geen rijbewijs heeft?
Cookie-instellingen beheren