Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Bromfietser geschept in Hansweert

Toegevoegd: 02-03-2011, 22.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
HANSWEERT - In de Schoolstraat in Hansweert vond woensdagmiddag een aanrijding plaats.

Een 43-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal reed over de Leklaan, komende vanuit de richting van de Berkellaan. Bij de kruising van de Leklaan met de Schoolstraat reed hij rechtsaf. Op dat moment naderde een 18-jarige bromfietser uit Yerseke, rijdend over de Schoolstraat in de richting van de Leklaan. Hij reed links van het midden van de Schoolstraat.


Er ontstond een aanrijding waarbij een 16-jarige duopassagiere, die achterop de bromfiets zat gewond raakte. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De bromfietser bleek niet in het bezit van een rijbewijs en droeg geen helm.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (3-3-2011 om 14:29)
Eigen schuld, dikke bult. Ik hoop dat de bestuurder van de bromfiets zelf de schade mag betalen en een dikke boete krijgt.
Handige harrie (3-3-2011 om 10:57)
Links van het midden op de rijbaan en ook nog zonder helm en waarschijnlijk ook wel opgevoerd, geen wonder dat hij geen rijbewijs had. Eigen schuld dikke bult, wel triest dat de passagier hiervan de dupe moet zijn.
Karel (3-3-2011 om 09:47)
Tja geen wonder dat hij geen rijbewijs had. Hij reed ook links van het midden.
Dagevos (3-3-2011 om 00:30)
Ik ben de moeder van het meisje en er staat in dit artikel een groote fout mijn dochter is namelijk 11 jaar en geen 16 jaar
Familielid (2-3-2011 om 23:51)
Die mede passagier is mijn nichtje is 11 jaar, en geen 16 jaar!
Cookie-instellingen beheren