Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ongeluk met porsche

Toegevoegd: 16-05-2011, 17.08 uur - Update: 17-05-2011, 15.43 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een verkeersongeval in Middelburg zijn maandagmiddag drie mensen gewond geraakt.

Het ongeluk vond rond 16.00 uur plaats nabij de rotonde op de kruising Europalaan - Laan der Verenigde Naties. Een porsche was in aanraking gekomen met een andere personenauto.  Een 18-jarige automobilist reed met de porsche rechtdoor over de rotonde en verloor de controle over zijn voertuig.


Hij raakte de middengeleider en de auto kwam op de andere weghelft terecht. Daar kwam van tegenovergestelde richting een 79-jarige automobilist en beide voertuig kwamen met elkaar in botsing. Drie mensen raakten gewond. Zodoende kwamen ook drie ambulances ter plekke.

De 18-jarige bestuurder had mogelijk een gebroken arm opgelopen en is voor onderzoek meegenomen naar ziekenhuis in Goes. Een 18-jarige man die bij hem in de auto zat had een snee in zijn voorhoofd en ging op eigen gelegenheid, na onderzoek van ambulancepersoneel naar het ziekenhuis voor behandeling. De vrouw van de 79-jarige man is met onbekend letsel voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit Middelburg.

Door het ongeluk was de weg enige tijd afgesloten. De auto's blokkeerden namelijk de beide rijbanen. Nadat één van de auto's was weggereden, kon het verkeer weer richting het Esso-tankstation rijden. Het verkeer in de andere richting werd omgeleid. Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de voertuigen weg te slepen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ollie (20-5-2011 om 00:43)
Een rotonde lijkt me best duidelijk zichtbaar als je normaal rijd. In ieder geval rij ik er niet recht over heen als ik normaal rij. Conclusie die ik dus persoonlijk trek is dat er mss niet normaal gereden is.
Adri (19-5-2011 om 08:14)
Er reageren duidelijk een aantal bekenden van de Porsche-piloot. Maar ja, alle branie ten spijt: Hij heeft met zijn blijkbaar meesterlijke stuurkunsten wel een ongeluk gehad......Even voor de duidelijkheid: ik heb WEL respect voor mensen die zo'n auto rijden als ze zich normaal gedragen.
Mar (19-5-2011 om 07:03)
@ BMW 535iGT: Als je 18 bent en je hebt een Porsche, betekent dat nog niet dat je verstand goed werkt; zoals blijkt. En als jij iemands verstandelijke vermogens relateert aan het merk auto waarmee hij rijdt; werkt je eigen verstand toch niet optimaal hoor! Hoe kom je erbij!
Sterretje (18-5-2011 om 21:35)
@530 DM -- > Helemaal mee eens!!
Herman (18-5-2011 om 12:53)
Volgens drie getuigen reed de Porsche verschrikkelijk hard en kon de 18-jarige bestuurder de auto niet onder controle houden en vloog daarom uit de bocht bij de rotonde en raakte de stoeprand waardoor hij volledig de macht over het stuur verloor.
Ron (18-5-2011 om 11:27)
@Henk (17-5-2011 om 12:00 uur) Het was EXACT dezelfde auto mét jonge knapen erin. Of dacht jij dat er honderden van zulke Porsches in Zeeland rondreden?! De afstand van waar ik ze heb zien "rondcrossen" was 3km van het ongeval. Wel héél "toevallig"... En meer mensen bevestigen het verhaal hier.
Cookie-instellingen beheren